Nieuwsbrief ontvangen?
Nice flower
Nice flower
Nice flower
Nice flower
Nice flower
Nice flower

Nét even anders...

elkom bij 't Brandputje Mode. 

Op Facebook plaatsen wij dagelijks foto's van onze nieuwste collectie. Dus: like 'Brandputje Mode' op Facebook en volg alle nieuwtjes en wetenswaardigheden. U kunt onze kleding daar ook bestellen! Stuur ons een persoonlijk berichtje en wij geven u persoonlijk één op één advies over alle mode die u leuk vindt! Onze website toont helaas niet de actuele collectie en we hebben ook geen webshop. 

Fijn dat u de moeite heeft genomen om onze website te bekijken. Hier krijgt u een goede eerste indruk van wat onze winkel u te bieden heeft. Allereerst is dat natuurlijk onze mode, we vinden altijd nét iets onderscheidends voor u, of het nu gaat om kleding, laarzen, sieraden of tassen. De kunst is natuurlijk om dat samen met u te combineren tot een eindresultaat dat van top tot teen bij uw persoonlijkheid past. Dit alles uiteraard voor betaalbare prijzen. Dat is nu juist wat ons anders dan anders maakt: onze 'Brandputje-stijl'. Mode op een andere manier: in een gezellige sfeer, met veel persoonlijke aandacht voor u. 

Verder verkopen we ook zeer bijzondere woon-accessoires. Géén trend-artikelen, maar unieke en smaakvolle woondecoraties: een waardevolle aanvulling op uw interieur.