Persoonlijke aandacht

In onze winkel vinden we altijd nét iets onderscheidends voor u, of het nu gaat om kleding, laarzen, sieraden of tassen. De kunst is natuurlijk om dit te combineren tot een eindresultaat dat van top tot teen bij uw persoonlijkheid past. Daar doen we ons uiterste best voor!

Mode op een andere manier

Winkelen in een gezellige sfeer, met veel persoonlijke aandacht voor u. Dat is nu juist wat ons anders dan anders maakt: onze ‘Brandputje-stijl’.

Betaalbare prijzen

De kunst is natuurlijk om een complete look samen met u te combineren tot een eindresultaat dat van top tot teen bij uw persoonlijkheid past. Dit alles uiteraard voor betaalbare prijzen.

Volg ons op Facebook

Op Facebook plaatsen wij dagelijks foto’s van onze nieuwste collectie.  Volg alle nieuwtjes en wetenswaardigheden. U kunt onze kleding daar ook bestellen! Stuur ons een persoonlijk berichtje en wij geven u persoonlijk één op één advies over alle mode die u leuk vindt!

U kunt ons bereiken door te klikken op de ‘Messenger-knop’ rechtsonder op deze pagina. We verheugen ons op uw bericht en we nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuwsgierig?
Bekijk hier onze facebookpagina

Op Facebook plaatsen wij dagelijks foto’s van onze nieuwste collectie.

Dus: like ‘Brandputje Mode’ op Facebook en volg alle nieuwtjes en wetenswaardigheden.

U kunt onze kleding daar ook bestellen! Stuur ons een persoonlijk berichtje via Messenger. Dat kan via de knop rechts onder in beeld. Vervolgens geven wij u persoonlijk één op één advies over alle mode die u leuk vindt!

Wij hebben dan ook géén webshop, omdat wij u graag tot dienst willen zijn door middel van persoonlijk contact. Of dit nu via Facebook is of in de winkel…

Ons team staat voor u klaar!

instagram @ BrANDPUTJE MODE

Over ’t Brandputje

In 1996 zijn wij begonnen met een cadeauwinkel die we ’t Brandputje noemden. Vernoemd naar de plek in het centrum van Enter waar de Dorpsstraat met de Rijssenseweg kruist en waar vroeger de dorpsbrandput was.
Nieuwsgierig naar onze winkel? Klik op de afbeelding  en u krijgt een virtuele rondleiding om het sfeertje te proeven dat hoort bij onze gezellige winkel.

Onze hobby liep al snel uit de hand en van een woondecoratie- en cadeauwinkel is ’t Brandputje nu veranderd in een veelzijdige winkel waarin onderscheidende, smaakvolle, aparte en elegante damesmode tegen betaalbare prijzen wordt verkocht. Dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.
Na de nodige verbouwingen is ’t Brandputje nu een prachtige en professionele winkel, waar inmiddels een team van 12 personen voor u klaar staat.

Kom eens een keertje langs om lekker vrijblijvend te kijken, passen, rond te neuzen en natuurlijk een heerlijk kopje cappuccino te drinken

’t Brandputje Mode

Dorpsstraat 85

7468 CG  Enter

tel.nr. 0547-384181

KvK: 06079543

Openingstijden:

Maandag 10.00 – 17.00

Dinsdag 10.00 – 17.00

Woensdag 10.00 – 17.00

Donderdag 10.00 – 17.00

Vrijdag 10.00 – 17.00

Zaterdag 10.00 – 17.00

Tot ziens bij ’t Brandputje